VEST - handgebreide truien, vesten en accessoires van Belgische makelij.

27/11/'16

VEST - handgebreide truien, vesten en accessoires van Belgische makelij.

Vanuit een passie voor creativiteit en traditioneel vakmanschap richtte Veerle Stubbe drie jaar geleden VEST op. Haar handgebreide truien, vesten en accessoires zijn een zachte mix van mohair en zijde om vele seizoenen lang van te genieten. Elk stuk wordt met zorg ontworpen en uitgevoerd in de juiste kleuren, zodat ze perfect aansluiten bij jouw persoonlijke stijl.

Ik was alvast direct verliefd op de nieuwe collectie! En dus vind je vanaf nu in de winkel de truien MANON, ALINE, COLETTE, MARCELLE, de muts LENNA, de haarband HANNA en de sjaal JOSEPHINE. Elk met hun eigen, specifieke kleur en uitvoering.

Ben jij net zo enthousiast over VEST als ik? Wil je graag de MANON, COLETTE, LENNA of JOSEPHINE voelen, ruiken of combineren met jouw favoriete outfit? Kom dan zeker eens langs in de winkel (Woensdag & vrijdag van 14u tot 18u. Zaterdag van 10u tot 18u) of boek nu je persoonlijke shoptijd! Zo kan je in alle rust en comfort jouw VEST item uitproberen en heb je hebt de winkel en mijn volle aandacht exclusief voor jou ter beschikking!

>>> Boek je shoptijd